Over mij

Ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Annette Zantingh, geboren in ’71 en getrouwd met Henry. Samen hebben we 3 jongens! Wij wonen momenteel samen in Berghuizen.

Creatief bezig zijn is momenteel de rode draad door mijn leven, vooral met het gebruik van natuurlijke materialen zoals stof, wol, draad, hout en (droog)bloemen! Tijdens de kerst heb ik grote passie voor het bloemschikken. Doordat de kinderen wat groter werden, kon ik hierdoor meer tijd vrijmaken voor het beoefenen van mijn passie, bloemschikken. Graag wou ik de kneepjes en de techniek van bloemschikken beheersen. Dit heb ik gedaan door het volgen van opleidingen.

In het voorjaar van 2015 heb ik een 5-daagse opleiding “Korte Vakopleiding Praktijk Bloemschikken” van After All gevolgd. Daarna ben ik in september 2015 gestart met de opleiding “DFA 1+2” van de Groene Welle in Zwolle, deze heb ik met succes afgerond in juni van 2017! Na het behalen van deze mijn diploma’s heb ik ontdekt dat elke bloem van elk seizoen haar eigen schoonheid heeft. Voor iedere bloem en kleur heb ik nu meer waardering gekregen!

Na mijn opleidingen kwam ik op het idee om een eigen bedrijf op te starten. Sinds 18 oktober 2018 ben ik de trotse eigenaar van “FloriZant Natuurlijke Styling“.

Naast mijn baan als interieurverzorgster betekent dat, dat ik nu kan doen wat ik het liefste doe… Dat is het werken met bloemen, planten, mensen en natuurlijke materialen. Ik geloof dat je met bloemen, ‘handen en voeten’ aan emoties kunt geven aan, welke dit ook is!

En dit is in mijn optiek het aller mooiste wat je voor iemand kan doen. Of het nu gaat om een verjaardagsboeket, abonnement bloemen, bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk of een leuk cadeau. Het persoonlijke aspect en uw wensen zijn van belang bij het maken van verschillende arrangementen.

Ik werk vanuit mijn ‘Atelier’ thuis en heb dus geen traditionele winkel. Al het bloemwerk en cadeaus zijn uitsluitend op bestelling beschikbaar. U kunt dit laten bezorgen, maar ook ophalen bij mij thuis in overleg. In mijn ogen bestaat een standaard bloemwerk of cadeau niet. Doordat ik enkel op bestelling werk, wordt het gemaakt aan de hand van uw wensen en zullen de bloemen altijd vers zijn.

Met vriendelijke groet,

Annette Zantingh